VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe laat begint de show?

De show start op 17 en 18 juni 2022 om 20:00 uur. De deuren gaan om 18:30 uur open.

Zijn mijn huidige tickets geldig voor 2022?

De shows die opvrijdag 17 en zaterdag 18 september 2021 in Rotterdam Ahoy zouden plaatsvinden, zijn verplaatst naar vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022.

Heb je een ticket voor vrijdag 18 september 2020?

Deze blijven geldig voor vrijdag 17 juni 2022.

Heb je een ticket voor zaterdag 19 september 2020?

Deze blijven geldig voor zaterdag 18 juni 2022.

Heb je een geprint(e) ticket(s)? Dan adviseren we je, om verwarring te voorkomen, om zelf de datum op je ticket(s) aan te passen.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum?

Stuur dan vóór woensdag 8 september 2021 een mail naar onze ticketpartner Eventim

Parkeerticket

Heb je ook een parkeerticket en/of een ticket voor de afterparty? Ook deze blijven uiteraard voor 2022 geldig.

Hoe laat is het concert afgelopen?

De show duurt tot ca. 22:45 uur. 

Is er een dresscode?

Yes! De dresscode is glitter, zwart en roze. Een beetje zoals deze website dus ;-). Succes!

Mag ik foto- of video opnamens maken tijdens de show?

Je mag tijdens de show Fred & Friends in Rotterdam Ahoy geen professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen nemen.  Natuurlijk mag je wel een mobieltje met camera of een kleine digitale camera meenemen. De beeld- en/of geluidsopnames die je maakt, mag je niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Ook is het niet toegestaan om (delen van) de show te delen op social media. 

Is er een garderobe in Ahoy en wat zijn de kosten?

Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw waardevolle spullen tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. De directie van Ahoy en de productenten van Fred & Friends is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d. 

Geldt er een minimum leeftijd voor het concert?

Wij hanteren geen minimale leeftijd. Wel adviseren wij voor kinderen zitplaatsen te boeken. Voor bezoekers onder de 16 jaar ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders/verzorgers.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen

Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen naar Ahoy.

Volgende voorwerpen mogen alleen met een doktersverklaring naar binnen:

Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte. Over het algemeen geldt: als je twijfelt of je iets mee mag nemen, dan mag het waarschijnlijk niet.

Let op: voorwerpen die niet mee naar binnen mogen, worden niet in bewaring genomen. Neem dus geen onnodige voorwerpen en waardevolle bezittingen mee.

Kan ik iets eten voorafgaand aan het concert?

Om het feest compleet te maken, bieden we verschillende arrangementen aan. Info hierover vind je op onze ticketpagina

Hoe kan ik Rotterdam Ahoy het beste bereiken?

Rotterdam Ahoy is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf Ring Rotterdam Zuid (A15). Verdere informatie over de bereikbaarheid van Ahoy vind je hier. Als er bijzonderheden zijn, staat dit aangegeven in de agenda op de website van Ahoy bij ons concert.

Kan ik goed parkeren bij Ahoy?

Parkeren is geen probleem bij Rotterdam Ahoy. Het parkeerterrein biedt plaats aan 2000 auto’s. Voor €13,50 sta je er de hele dag en/of avond, dit bedrag is inclusief BTW. Het parkeerterrein kent geen sluitingstijden. Je koopt een parkeerkaart als je het terrein oprijdt en je kunt na afloop meteen wegrijden. De methode wijst zich vanzelf.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats naast Ahoy? Koop dan nu alvast een parkeerticket. Voor €18,00 reserveer je snel en makkelijk parkeergarantie. Dit bedrag is inclusief BTW. Klik hier om parkeergarantie te kopen. Let op: alleen met een vooraf gekochte parkeergartantie weet je zeker dat je een parkeerplaats hebt.

Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in de overdekte parkeergarage Zuidplein (hier geldt een ander tarief). Of je kunt gebruik maken van de diverse P+R voorzieningen, o.a. bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Is de show toegankelijk voor mindervaliden?

Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook mindervaliden gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van €13 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale faciliteiten. Je dient bij het kopen van jouw toegangskaart wel duidelijk aan te geven dat je van de speciale rolstoelplaatsen gebruik wenst te maken.

Rolstoelplaatsen bevinden zich, afhankelijk van de zaalindeling in de Ahoy Arena, op een rolstoelplatform vóór de Arena tribune. Elke invalide bezoeker kan samen met één valide persoon plaatsnemen op het rolstoelplatform. Deze persoon is in eerste instantie verantwoordelijk voor het welzijn van de invalide. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een toegangskaart. Gebruikers van de rolstoelplaatsen kunnen de Ahoy Arena via de Arena ingang betreden.

Kan ik een verzoek indienen voor een speciale boodschap/huwelijksaanzoek

Het produceren van een concert van deze omvang is heel gedetailleerd en strak gepland. We kunnen daarom geen speciale boodschappen/huwelijksaanzoeken toevoegen aan de show. 

Ik ben journalist en wil de show graag bijwonen om verslag te doen.

Je kunt een mail sturen naar karin@gvproductions.nl. Geef even aan voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wilt bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden. 

Kan ik tickets boeken voor een grote groep?

Voor ticketaanvragen voor meer dan 10 personen kun je contact opnemen met onze ticketpartner Eventim op 0900 13 53 (€0,60 pm)

Waar is mijn ticket?

Heb je je e-ticket nog niet geprint of ben je deze kwijt? Je kunt jouw Ticketdirect e-ticket altijd terugvinden op de website van Eventim. Log in via Mijn Eventim en ga naar ‘Orderhistorie’, klik op ‘Nu de status bekijken’ en klik op je ordernummer. Vervolgens kun je het ticket printen.

Ook kun je je ticket(s) terugvinden in de Eventim App via je orderhistorie. Deze is te vinden via het hoofdmenu in de app. De app kun je downloaden in de Google Play Store of App Store van Apple. Laat je je tickets scannen vanaf je mobiel? Zorg er dan voor dat je de tickets gereed hebt als je in de rij staat bij de ingang van Rotterdam Ahoy en dat je scherm op de maximale helderheid staat.

Heb je verder nog vragen over je tickets? Ga naar eventim.nl en klik rechts op de chatbutton of bel met 0900 – 500 1353 (gebruikelijke belkosten).

Wat is jullie tassenbeleid?

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar binnen te nemen in Ahoy. (Hand)tassen met een maximaal A4 formaat en een dikte van ongeveer 10 centimeter zijn uitgezonderd. Klik hier voor meer duidelijkheid.

Wat kost een ticket?

De ticketprijzen starten vanaf € 35,- per stuk. Afhankelijk van de plaats waar je zit of staat verschilt de prijs. Check hier welke tickets nog beschikbaar zijn. 

CONTACT

TICKETS & INFO

Eventim
www.eventim.nl
0900 – 1353 (60 cpm)

PERS & PARTNERSHIPS

Karin@gvproductions.nl

070-3465657

Stay tuned!

 

Op de hoogte blijven van de voorbereidingen van Fred & Friends?

Meld je aan voor de updates! 

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Fred & Friends updates!

Samen gaan?

Deel de site en tag je vrienden!