Fred nodigt vriendin Glennis Grace uit in zijn show

Fred is door het dolle dat Glennis Grace op het podium staat van zijn show op 18 & 19 september 2020.

Fred: ‘Ik ben hier natuurlijk enorm trots op. Behalve het feit dat Glennis een absurd goede stem heeft, mag zij als echte “friend” natuurlijk niet ontbreken op mijn verjaardag. Trouwens… ik heb haar ook niet gevraagd of ze wilt komen zingen, ik heb het haar gezegd! Haha!”
“En blijf deze site en mijn socials de komende tijd vooral in de gaten houden, want we gaan nog heel veel mooie artiesten en bijzondere acts aankondigen. Ik kan niet wachten om al mijn ideeën met jullie op het podium te delen.’

De carrière van Glennis komt in 2011 in een stroomversnelling mede dankzij haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’.
Met het nummer ‘Afscheid’ van Xander de Buisonjé en Volumia verbreekt zij alle records en staat ze wekenlang op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten.
In 2018 komt een langgekoesterde droom uit als Glennis met haar eerbetoon aan Whitney Houston in uitverkochte zalen zoals AFAS live, Rotterdam Ahoy en Lotto Arena (België) staat.

Guess who’s coming out!

Stay tuned!

 

Op de hoogte blijven van de voorbereidingen van Fred & Friends?

Meld je aan voor de updates! 

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Fred & Friends updates!