Selecteer een pagina

Fred sluit Ahoy show af met For All We Love Foundation

Fred gaat voor Fred & Friends samenwerken met de For All Who Love Foundation, de stichting die gaat voor meer tolerantie, liefde en acceptatie voor minderheden in de samenleving. De stichting organiseert onder andere mini Milkshake aan de vooravond van het Milkshake Festival. Op 18 en 19 september sluiten zij Fred & Friends op spectaculaire wijze af. 

Dat Freds verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy op een unieke wijze afgesloten wordt is zeker! “Zowel de For All Who Love Foundation als ik staan voor inclusiviteit en diversiteit. Wees juist maar lekker anders dan de rest, dat maakt de wereld waarin we leven mooier. Het leven dat we vieren tijdens Fred & Friends. Samen met FAWL maken we er een waanzinnig feest van!”, aldus Fred.

Oprichter van For All Who Love en een goede vriendin van Fred is Marieke Samallo, ook wel bekend als creatief directeur van Milkshake Festival. “Fred wordt door zijn publiek omarmd en met liefde ontvangen. Tijdens Fred & Friends vieren we de diversiteit en identiteit en brengen we spektakel, maar creëren we ook awareness.”