Selecteer een pagina

Vanavond heeft Fred van Leer zijn eerste show met Fred & Friends neergezet in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. 

Zoals verwacht maakte Fred een spectaculaire entree met het nummer I’m Coming Out. Bij de eerste klanken ging de zaal helemaal los en vanaf dat moment zat de sfeer er goed in. 

Tal van artiesten maakte hun acte-de-présence. Zo zong Edsilia Rombley de sterren van de hemel, zwom Mart Hoogkamer in Bacardi Lemon en kreeg de zaal kippenvel toen de rasechte Rotterdammers Anita Meyer en Lee Towers hun Run to Me ten gehore brachten. Ook gaf Fred podium aan nieuw talent zoals Emmaly Brown. Al jarenlang een vriendin van hem. En met het nummer Never Enough blies ze iedereen omver. 

Fred staat bekend om z’n statements. En deze avond maakte hij dat met een bijzonder indringende en emotionele boodschap, verzorgd door de For All Who Love Foundation. Een organisatie waar Fred zelf ambassadeur van is. 

For All Who Love zet zich in voor meer acceptatie van de LGBTQIA+ community. De foundation gaf een show waarbij niemand minder dan Envy Peru de aftrap verzorgde.
Een 15 minuten durend spektakel met 24 dansers/performers.
Met een boodschap over inclusiviteit en acceptatie. Want niemand kiest bewust voor een lastiger leven. Niemand kiest er bewust voor om anders te zijn. Iedereen is anders.  
En die diversiteit werd deze avond uitbundig gevierd. 

Nog nahijgend van zijn avond zegt Fred; “WAT WAS DIT ABSURD! Drie jaar hebben we hier naartoe gewerkt. En vanavond was het zover. Ik had me een hoop van te voren bedacht. En natuurlijk was ik gespannen. Maar eenmaal op het podium in een bomvol Rotterdam Ahoy, liet ik het allemaal los. Het was een topavond mede door het talent op het podium en het talent achter de schermen. Wat wil ik nog meer?! Oh ja, nóg een keer en dat mag morgenavond. Hup Hup!”

Stay tuned!

 

Op de hoogte blijven van de voorbereidingen van Fred & Friends?

Meld je aan voor de updates! 

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Fred & Friends updates!