Selecteer een pagina

Mart Hoogkamer special guest in Rotterdam Ahoy!

In een bomvol Beatrix Theater kondigde Fred zijn vierde gastartiest aan: Mart Hoogkamer! Mart kan Rotterdam Ahoy met zijn stem als geen ander vullen. 

Guess who’s coming out!

Meer over Mart

Geboren in 1998, maar met een warme klank en onvervalste snik verraadt Mart zijn jarenlange ervaring met het levenslied.

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers.

Niet alleen door de jury, maar ook door de familie Alberti zelf wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit.

In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit en staat oa in het tv programma  Muziek feest op het Plein en Dutch Valley.

Na zijn deelname aan Topper Gezocht waar hij tweede werd voldoet Mart aan de wens van zijn helaas vlak daarvoor overleden opa om ooit in de Arena op te treden.

Mart heeft inmiddels een eigen stemgeluid ontwikkeld en wordt steeds meer omarmd door zijn publiek die net als hij van het echte levenslied houdt.