Selecteer een pagina

Fred verplaatst Fred & Friends shows naar september 2021

Fred van Leer verplaatst zijn grootse verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy een jaar naar 17 en 18 september 2021. Dit betekent duidelijkheid voor alle bezoekers en andere betrokkenen.

Het was even slikken, de boodschap dat alle grootschalige evenementen, zoals Fred & Friends in Ahoy, elk geval tot 1 september 2021 niet plaats kunnen vinden. Voor Fred en zijn team was deze regel reden om zijn shows te verplaatsen naar 17 en 18 september 2021.

Fred: “Natuurlijk is dit een enorme domper. Voor ons als team, voor het publiek en voor mijn ‘Friends’: de artiesten die in Ahoy op mijn verjaardagsfeest komen en de show zoveel kleur gaan geven. Maar gezondheid en veiligheid zijn het allerbelangrijkste en daarom zijn we tot dit besluit gekomen. Het verjaardagsfeest vind nu plaats in het weekend dat ik 45 jaar word.

Op dit moment zijn we druk bezig en werken we plannen uit om de voorpret van het feest, voor al die mensen die een ticket gekocht hebben, nog groter te maken.  Want Fred & Friends is niet alleen een te gekke avond uit, de boodschap die we daar met elkaar gaan uitdragen gaat over zoveel meer. Over inclusiviteit, tolerantie en over jezelf zijn, voluit in al jouw geuren en kleuren.”  

Iedereen die tickets geboekt heeft, ontvangt per mail meer informatie van Eventim, onze officiële ticketpartner. Je vindt ook meer informatie onder de veelgestelde vragen op deze site

Fred: “Het duurt even maar het feest wordt alleen maar groter. Hoe te gek is het als we over ruim een jaar met elkaar in die zaal staan, deze periode achter ons hebben gelaten en niet alleen mijn verjaardag kunnen vieren, maar ook ons samenzijn na een periode als dit?”

Stay tuned!

 

Op de hoogte blijven van de voorbereidingen van Fred & Friends?

Meld je aan voor de updates! 

Gelukt! Jij ontvangt vanaf nu onze Fred & Friends updates!