fbpx

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe laat begint de show?

De show start op 11 & 12 oktober 2024 om 20:00 uur. De deuren gaan om 18:30 uur open.

Hoe laat is het concert afgelopen?

De show duurt tot ca. 23:00 uur. 

Is er een dresscode?

Yes! De dresscode is glitter, zwart en roze. Een beetje zoals deze website dus ;-). Succes!

Mag ik foto- of video opnamens maken tijdens de show?

Je mag tijdens de show Fred & Friends in Rotterdam Ahoy geen professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen nemen.  Natuurlijk mag je wel een mobieltje met camera of een kleine digitale camera meenemen. De beeld- en/of geluidsopnames die je maakt, mag je niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Ook is het niet toegestaan om (delen van) de show te delen op social media. 

Is er een garderobe in Ahoy en wat zijn de kosten?

Tijdens evenementen in de Ahoy Arena, het RACC of de Hallen kan het per evenement verschillen of er lockers of een garderobe aanwezig zijn, dit wordt tijdig gecommuniceerd. Voor gebruik van de garderobe wordt een vaste prijs gerekend van €2,50 per item.

Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen en met name van koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4 formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden u aan deze niet mee te brengen.

Neem je een kinderwagen/buggy mee naar het evenement? Informeer dan ter plaatse bij een servicemedewerker of beveiliger naar de opbergmogelijkheden. De locatie is per event verschillend en betreft een onbewaakte locatie en dus geheel op eigen risico. 

De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

Geldt er een minimum leeftijd voor het concert?

Wij hanteren geen minimale leeftijd. Wel adviseren wij voor kinderen zitplaatsen te boeken. Voor bezoekers onder de 16 jaar ligt de verantwoordelijkheid bij de ouders/verzorgers.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en/of drinken mee te nemen naar Ahoy.

Volgende voorwerpen mogen alleen met een doktersverklaring naar binnen:

Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte. Over het algemeen geldt: als je twijfelt of je iets mee mag nemen, dan mag het waarschijnlijk niet.

Let op: voorwerpen die niet mee naar binnen mogen, worden niet in bewaring genomen. Neem dus geen onnodige voorwerpen en waardevolle bezittingen mee.

Hoe kan ik Rotterdam Ahoy het beste bereiken?

Rotterdam Ahoy is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf Ring Rotterdam Zuid (A15). Verdere informatie over de bereikbaarheid van Ahoy vind je hier. Als er bijzonderheden zijn, staat dit aangegeven in de agenda op de website van Ahoy bij ons concert.

Kan ik goed parkeren bij Ahoy?
Parkeren bij Ahoy is alleen mogelijk als je in het bezit bent van een parkeerkaart met parkeergarantie, deze bestel je hier. Ben je al in het bezit van een parkeerkaart met parkeergarantie, dan zien we je graag bij Ahoy! Je toont je parkeerkaart aan onze parkeermedewerkers. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang.
 
Heb je geen parkeerkaart, kom ook dan gerust met de auto want we hebben een alternatief. Het is mogelijk om bij P+R Slinge te parkeren, dit is slechts 1 metrohalte bij Ahoy vandaan. 
Als je via onderstaande link een parkeerkaart aanschaft dan kan je je melden bij de verkeersregelaar bij de inrit van de parkeergarage. Onze verkeersregelaar staat hier tussen 17:00 en 20:00 uur. De verkeersregelaar verstrekt dan voor alle inzittenden een metroticket waarmee je naar Ahoy en terug naar je auto kan reizen. Wij adviseren om van tevoren al een parkeerkaart aan te schaffen want ook hier geldt vol = vol. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 inclusief OV tickets. Koop je ticket hier:
 
Uiteraard is Ahoy ook goed bereikbaar met het OV, met de fiets of lopend.

Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in de overdekte parkeergarage Zuidplein (hier geldt een ander tarief). Of je kunt gebruik maken van de diverse P+R voorzieningen, o.a. bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Is de show toegankelijk voor mindervaliden?

Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook mindervaliden gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van €13 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale faciliteiten. Je dient bij het kopen van jouw toegangskaart wel duidelijk aan te geven dat je van de speciale rolstoelplaatsen gebruik wenst te maken.

Rolstoelplaatsen bevinden zich, afhankelijk van de zaalindeling in de Ahoy Arena, op een rolstoelplatform vóór de Arena tribune. Elke invalide bezoeker kan samen met één valide persoon plaatsnemen op het rolstoelplatform. Deze persoon is in eerste instantie verantwoordelijk voor het welzijn van de invalide. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een toegangskaart. Gebruikers van de rolstoelplaatsen kunnen de Ahoy Arena via de Arena ingang betreden.

Kan ik een verzoek indienen voor een speciale boodschap/huwelijksaanzoek

Het produceren van een concert van deze omvang is heel gedetailleerd en strak gepland. We kunnen daarom geen speciale boodschappen/huwelijksaanzoeken toevoegen aan de show. 

Ik ben journalist en wil de show graag bijwonen om verslag te doen.

Je kunt een mail sturen naar karin@gvproductions.nl. Geef even aan voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wilt bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden. 

Kan ik tickets boeken voor een grote groep?

Voor ticketaanvragen voor meer dan 10 personen kun je telefonisch contact opnemen met onze ticketpartner Eventim via 088-0112661 (ma-vr. 09:00-17:00 uur m.u.v. feestdagen) of per mail via groepen@eventim.nl.

Voor meer informatie over groepen klik je hier.

 

Waar is mijn ticket?

Heb je je e-ticket nog niet geprint of ben je deze kwijt? Je kunt jouw Ticketdirect e-ticket altijd terugvinden op de website van Eventim. Log in via Mijn Eventim en ga naar ‘Orderhistorie’, klik op ‘Nu de status bekijken’ en klik op je ordernummer. Vervolgens kun je het ticket printen.

Ook kun je je ticket(s) terugvinden in de Eventim App via je orderhistorie. Deze is te vinden via het hoofdmenu in de app. De app kun je downloaden in de Google Play Store of App Store van Apple. Laat je je tickets scannen vanaf je mobiel? Zorg er dan voor dat je de tickets gereed hebt als je in de rij staat bij de ingang van Rotterdam Ahoy en dat je scherm op de maximale helderheid staat.

Heb je verder nog vragen over je tickets? Ga naar eventim.nl en klik rechts op de chatbutton of bel met 0900 – 500 1353 (gebruikelijke belkosten).

Wat is jullie tassenbeleid?

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar binnen te nemen in Ahoy. (Hand)tassen met een maximaal A4 formaat en een dikte van ongeveer 10 centimeter zijn uitgezonderd. Klik hier voor meer duidelijkheid.

Wat kost een ticket?

De ticketprijzen starten vanaf € 35,- per stuk. Afhankelijk van de plaats waar je zit of staat verschilt de prijs. Check hier welke tickets nog beschikbaar zijn. 

CONTACT

TICKETS & INFO

Eventim
www.eventim.nl
0900 – 1353 (60 cpm)

PERS & PARTNERSHIPS

Karin@gvproductions.nl

070-3465657